IMB - ONLİNE SATIŞ SİTESİNİN ÖZELLİKLERİ

E-ticaret sitelerinin başarılı olması için öncelikle temel özelliklerinin sağlam ve sağlıklı olması gerekmektedir. Bu anlamda yavaş çalışan, kırık linkleri bulunan, şablon olarak hazırlanmış web sitelerinin başarılı olması beklenemez. Işıklar Medya Bilişim olarak:

  • Firmanızın tercihleri, istekleri, amaçları, sektörü doğrultusunda sitenizin renkleri, şekli, animasyonları gibi konularda kurumsal kimliğinize uygun grafik tasarım yapıyoruz. 
  • Android, ios işletim sistemlerine ve farklı büyüklüklerdeki akıllı telefon ve tabletlerinizde sorunsuzca resim, video ve yazıları götüntüleyebilmeniz için duyarlı (responsive) web siteleri oluşturuyoruz. (Mobil cihazlara tam uyumluluk)
  • Kurumsal bilgi sayfalarını (kurumsal, hakkımızda, vizyon, misyon, sertifikalar, sosyal sorumluluk, sıkça sorulan sorular, iletişim ... gibi) firma tercih ve sektörü göz önünde bulundurarak hazırlıyoruz. 
  • Arama motoru optimizasyonuna (SEO) uyumlu yönetici (admin) paneli, web sitenizin aramalarda ön sıralarda olması için avantaj sağlıyor. 
  • Fonksiyonel yönetim (admin) paneliniz sayesinde site içerisinde çoğu ekleme/değiştirmeyi kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Takıldığınız yerde irtibat numaralarımızdan dilerseniz yardım alabilirsiniz. Yönetim paneli eğitimini ücretsiz veriyoruz. Yönetilebilir slayt görselleri ile anasayfanızda bulunan resim veya video formatındaki slaytlarınızı rahatlıkla ekleyip çıkarabiliyorsunuz. 
  • Alan adı (domain) & hosting (barındırma) & sabit IP & SSL (güvenlik) sertifikası ile güvenli alış - veriş yapılabiliyor. 
  • Sipariş verildiğinde e-posta ile bilgilendiriliyorsunuz. 

 

Yukarıda bahsedilen şekilde sağlam bir temele sahip olan e-ticaret sitenizde: 

Çok satanlar, öne çıkanlar, yeni veya kampanyalı ürün kategorileri oluşturabilirsiniz. Ürünlerde indirim oranı belirleyebilirsiniz veya eski fiyatın üstü çizilerek yeni fiyat yazabilirsiniz. Ürün özelliklerine göre filtreleme yapılabilir ve/veya ürünler sıralayabilirsiniz. Ürün kodu atayabilir ve stok durumu takip edebilirsiniz.  Ücretsiz, alıcıya ait, sabit fiyatlı, fiyata eklenen gibi kargo seçenekleri oluşturabilirsiniz. Ücretsiz kargo için fiyat limiti belirleyebilir; ürün adedi, özelliği gibi değişen kargo fiyatı yazabilirsiniz. Yurtdışına özel kargo fiyatı belirleyebilirsiniz. Kredi kartları, havale veya EFT, kapıda nakit ödeme seçeneklerini sunabilirsiniz. İster üyelikli ister üyeliksiz giriş yapan müşteriler, sipariş takibi, hesap ayarları yapabilir ve ürünlere yorum yazılabilirler ve sipariş -kargoya verildi bilgisi e-posta ile gönderilebilir.